Pentru a putea deschide un PFA, titularul trebuie să nu aibă fapte înscrise în cazierul fiscal.
Încarcă o poză cu documentul tău de identitate (buletinul).
Alegeți codul CAEN potrivit împreună cu consultanții Organic. Identificăm activitatea principală și vă ajutăm să selectați și alte domenii de activitate pentru societatea dvs.

Vă rugăm să completați în caseta de mai jos activitatea principală a firmei dvs., precum și activitățile secundare pe scurt. Vom folosi aceste informații pentru a vă oferi asistență personalizată și alegerea codului CAEN potrivit pentru societatea dvs.
Sa aveti in vedere ca pentru majoritatea activitatilor selectate, ONRC solicita diploma de studii in domeniu sau experienta de minim 2 ani. Va rugam sa atasati diploma de studii sau adeverinta de vechime in domeniu.
Dacă dispui de un spațiu pentru stabilirea sediului profesional, te rugăm să atașezi dovada proprietății și copii ale buletinelor proprietarilor. Este important să avem în vedere că este necesară semnătura proprietarilor pe un contract de comodat.

În cazul în care nu deții un spațiu, te putem ajuta prin furnizarea serviciului de gazduire a sediului social în orice sector din București sau în Ilfov.
Va rugam sa ne specificati daca societatea va detine si un punct de lucru?

Stabilirea unui punct de lucru este optionala, nu obligatorie. Punctul de lucru nu trebuie sa fie la aceeasi adresa ca sediu social.
Vă rugăm să atașați contractul de comodat sau de închiriere mai jos
Actele vor fi eliberate in format electronic de catre ONRC, avand semnatura digitala aplicata, documentele fiind originale in acest format.
Va putem ajuta si cu evidenta contabila a societatii dvs la o OFERTA SPECIALA unde va asiguram infiintarea GRATUIT daca achizitionati un pachet de contabilitate pentru 6 luni. Costul pachetului este de 1.000 Ron ( 6 luni de evidenta contabila pentru pachetul START si beneficiati de infiintare GRATUITA).
Mai jos găsești toate informațiile pe care le-ai introdus în acest formular. Înainte de a finaliza, te rog să verifici dacă informațiile sunt corecte.