Te rugăm să introduci în caseta de mai jos trei posibile denumiri pentru firma ta, în ordinea preferinței. Un consultant Organic va verifica disponibilitatea denumirilor în ordinea specificată și va rezerva la Registrul Comerțului varianta disponibila. Pentru a crește șansele de disponibilitate, îți recomandăm să optezi pentru denumiri compuse din 2-3 cuvinte mai puțin uzuale.
Asociații sunt persoanele care dețin firma. Un SRL poate fi deținut de cel puțin un asociaț și cel mult 50 de asociați.
* Pentru a deține calitatea de asociat într-un SRL, persoana trebuie să nu aibă înregistrate fapte în cazierul fiscal.
Încarcă o poză cu documentul tău de identitate (buletinul).

-------------------------------

Încarcă o poză cu documentul de identitate (buletinul) al asociatului 2.

-------------------------------

Încarcă o poză cu documentul de identitate (buletinul) al asociatului 3.

-------------------------------

Încarcă o poză cu documentul de identitate (buletinul) al asociatului 4.
Administratorul este persoana desemnată ca reprezentant legal al societății și responsabilă de conducerea activității firmei. Un SRL poate avea unul sau mai mulți administratori, care pot fi atât asociați ai firmei, cât și persoane externe societății.

Administratorul va fi unul dintre asociați?
Care dintre asociați vor fi și administratori?
Completează datele administratorului mai jos:
Încarcă o poză cu documentul de identitate (buletinul) al administratorului.
Capitalul social reprezintă suma de bani adusă ca aport de către asociați în momentul înființării firmei. Valoarea minimă a capitalului social este de 1 RON în cazul unui singur asociat. Organic Consulting totusi recomanda stabilirea unui capital social minim de 200 RON.
Ce procente dorești să dețină fiecare asociat în firmă?
* Suma ponderilor trebuie să fie 100%.
Suma ponderilor asociaților este corectă.
Începând cu anul 2023, SRL-urile nu mai beneficiază automat de încadrarea la impozitul pe veniturile microîntreprinderilor, care reprezenta 1% din venit. Pentru a aplica acest impozit redus, este necesar să îndeplinești anumite condiții. În cazul în care nu se îndeplinesc aceste condiții, trebuie să optezi pentru impozitul pe profit, care reprezintă 16% din profitul societății.
Alegeți codul CAEN potrivit împreună cu consultanții Organic. Identificăm activitatea principală și vă ajutăm să selectați și alte domenii de activitate pentru societatea dvs.

Vă rugăm să completați în caseta de mai jos activitatea principală a firmei dvs., precum și activitățile secundare pe scurt. Vom folosi aceste informații pentru a vă oferi asistență personalizată și alegerea codului CAEN potrivit pentru societatea dvs.
Dacă dispui de un spațiu pentru stabilirea sediului social, te rugăm să atașezi dovada proprietății și copii ale buletinelor proprietarilor. Este important să avem în vedere că este necesară semnătura proprietarilor pe un contract de comodat.

În cazul în care nu deții un spațiu, te putem ajuta prin furnizarea serviciului de gazduire a sediului social în orice sector din București sau în Ilfov.
Alege județul unde va fi sediul social.
Va rugam sa ne specificati daca societatea va detine si un punct de lucru?

Stabilirea unui punct de lucru este optionala, nu obligatorie. Punctul de lucru nu trebuie sa fie la aceeasi adresa ca sediu social.
Vă rugăm să atașați contractul de comodat sau de închiriere mai jos
Actele vor fi eliberate in format electronic de catre ONRC, avand semnatura digitala aplicata, documentele fiind originale in acest format.
Va putem ajuta si cu evidenta contabila a societatii dvs la o OFERTA SPECIALA unde va asiguram infiintarea GRATUIT daca achizitionati un pachet de contabilitate pentru 6 luni. Costul pachetului este de 1.600 Ron ( 6 luni de evidenta contabila pentru pachetul START si beneficiati de infiintare GRATUITA). Consultati lista de tarife financiare aici.
Mai jos găsești toate informațiile pe care le-ai introdus în acest formular. Înainte de a finaliza, te rog să verifici dacă informațiile sunt corecte.